-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Povestea lui Riolfi Sapori începe în vremurile în care Giorgio și Mauro Riolfi își petreceau copilăria în casa bunicii lor Talina, pe dealurile din Canellese. Acolo au învățat ce înseamnă ingredientele naturale, conservarea lor și pasiunea pentru gătit. De-a lungul anilor, în 1985, a fost creată afacerea familiei Riolfi Sapori, un loc în care modernitatea și tradiția se îmbină perfect.
O reinterpretare siciliană a unei rețete clasice, pesto rosso surprinde toate aromele intensificate de soarele din sudul Italiei, chiar și în plină iarnă. Această interpretare regională a versiunii originale cu busuioc aduse în sud de marinarii ligurieni combină roșiile uscate la soare, uleiul de măsline, migdalele, busuiocul și usturoiul. Este minunat pentru a fi folosit cu paste sau ca sos pentru carne de porc, pui și pește.
Fii primul care evaluează produsul!
Povestea lui Riolfi Sapori începe în vremurile în care Giorgio și Mauro Riolfi își petreceau copilăria în casa bunicii lor Talina, pe dealurile din Canellese. Acolo au învățat ce înseamnă ingredientele naturale, conservarea lor și pasiunea pentru gătit. De-a lungul anilor, în 1985, a fost creată afacerea familiei Riolfi Sapori, un loc în care modernitatea și tradiția se îmbină perfect.
O reinterpretare siciliană a unei rețete clasice, pesto rosso surprinde toate aromele intensificate de soarele din sudul Italiei, chiar și în plină iarnă. Această interpretare regională a versiunii originale cu busuioc aduse în sud de marinarii ligurieni combină roșiile uscate la soare, uleiul de măsline, migdalele, busuiocul și usturoiul. Este minunat pentru a fi folosit cu paste sau ca sos pentru carne de porc, pui și pește.
Fii primul care evaluează produsul!