• panettone-livrare
    DELICATESE DULCI
  • bauturi-vinuri-livrare-maison-rafael
    BĂUTURI
  • produse-italienesti-livrare-romania
    GASTRONOMIE
  • cutii-cadou-corporate
    CUTII CADOU
  • aromatizare-maison-rafael
    AROMATIZARE
  • CRĂCIUN 2024
Coș de cumpărături (0)

Coșul tău este gol

Produttori di Manduria - 1932 Salento Negroamaro
Cod: MR1047
Produttori di Manduria - 1932 Salento Negroamaro
Cod: MR1047
in stoc
50 Lei
in stoc

Istoria producătorilor din Manduria datează încă din 1928, când un mic grup de vinificatori a fondat "Federația Vinurilor". Destinul acestui brand este strâns legat de cel mai important produs al regiunii, "Primitivo di Manduria". Este un vin care a cunoscut o renaștere în jurul anilor '90 și care astăzi se bucură de recunoaștere internațională. Misiunea lor este de a produce, în fiecare an, struguri sănătoși cu calități organoleptice superioare, tocmai pentru a menține și a crea vinuri cu adevărat speciale.
 
Salento Negroamaro este un vin roșu rubiniu, cu un buchet influențat de aroma fructelor roșii și a florilor proaspete. Are o aciditate plăcută, iar maturarea sa se face în rezervoare de oțel.

Acest vin se potrivește foarte bine cu carne roșie, legume sau brânzeturi maturate, iar temperatura optimă de servire este între 16° și 18 °C.

Fii primul care evaluează produsul!

Istoria producătorilor din Manduria datează încă din 1928, când un mic grup de vinificatori a fondat "Federația Vinurilor". Destinul acestui brand este strâns legat de cel mai important produs al regiunii, "Primitivo di Manduria". Este un vin care a cunoscut o renaștere în jurul anilor '90 și care astăzi se bucură de recunoaștere internațională. Misiunea lor este de a produce, în fiecare an, struguri sănătoși cu calități organoleptice superioare, tocmai pentru a menține și a crea vinuri cu adevărat speciale.
 
Salento Negroamaro este un vin roșu rubiniu, cu un buchet influențat de aroma fructelor roșii și a florilor proaspete. Are o aciditate plăcută, iar maturarea sa se face în rezervoare de oțel.

Acest vin se potrivește foarte bine cu carne roșie, legume sau brânzeturi maturate, iar temperatura optimă de servire este între 16° și 18 °C.

Fii primul care evaluează produsul!

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ofertele Maison RAFAEL