-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
Acest panettone se mândrește cu origini foarte vechi și nobile. În 1490, Isabella d'Este, soția marchizului Francesco al II-lea, a sosit la curtea familiei Gonzaga. Pentru a aduce un omagiu "Primei Doamne" a Renașterii, a fost creată Torta delle Rose, un desert dulce, cu aromă florală, fără rival la curțile din Europa. Aluatul este îmbogățit cu coji de portocale siciliene confiate în mod natural și înmuiat în alcool de cireșe.
Fii primul care evaluează produsul!
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
Acest panettone se mândrește cu origini foarte vechi și nobile. În 1490, Isabella d'Este, soția marchizului Francesco al II-lea, a sosit la curtea familiei Gonzaga. Pentru a aduce un omagiu "Primei Doamne" a Renașterii, a fost creată Torta delle Rose, un desert dulce, cu aromă florală, fără rival la curțile din Europa. Aluatul este îmbogățit cu coji de portocale siciliene confiate în mod natural și înmuiat în alcool de cireșe.
Fii primul care evaluează produsul!