-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
L'Anello di Monaco Panettone își are originea în Mantua, la începutul secolului al XIX-lea, și este un desert realizat de o familie de cofetari elvețieni. De-a lungul generațiilor, această rețetă a fost transmisă din tată în fiu și i-a încântat pe gurmanzii din Mantova. Acest panettone, cu drojdie naturală, este umplut cu migdale fin tocate, nuci și castane glazurate.
Fii primul care evaluează produsul!
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
L'Anello di Monaco Panettone își are originea în Mantua, la începutul secolului al XIX-lea, și este un desert realizat de o familie de cofetari elvețieni. De-a lungul generațiilor, această rețetă a fost transmisă din tată în fiu și i-a încântat pe gurmanzii din Mantova. Acest panettone, cu drojdie naturală, este umplut cu migdale fin tocate, nuci și castane glazurate.
Fii primul care evaluează produsul!