• panettone-livrare
    DELICATESE DULCI
  • bauturi-vinuri-livrare-maison-rafael
    BĂUTURI
  • produse-italienesti-livrare-romania
    GASTRONOMIE
  • cutii-cadou-corporate
    CUTII CADOU
  • aromatizare-maison-rafael
    AROMATIZARE
  • CRĂCIUN 2024
Coș de cumpărături (0)

Coșul tău este gol

Panettone la Borcan - Cireși de Monaco 150g - Antoniazzi
Cod: MR1122
Panettone la Borcan - Cireși de Monaco 150g - Antoniazzi
Cod: MR1122
in stoc
69 Lei
in stoc

Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.

L'Anello di Monaco Panettone își are originea în Mantua, la începutul secolului al XIX-lea, și este un desert realizat de o familie de cofetari elvețieni. De-a lungul generațiilor, această rețetă a fost transmisă din tată în fiu și i-a încântat pe gurmanzii din Mantova. Acest panettone, cu drojdie naturală, este umplut cu migdale fin tocate, nuci și castane glazurate.

Fii primul care evaluează produsul!

Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.

L'Anello di Monaco Panettone își are originea în Mantua, la începutul secolului al XIX-lea, și este un desert realizat de o familie de cofetari elvețieni. De-a lungul generațiilor, această rețetă a fost transmisă din tată în fiu și i-a încântat pe gurmanzii din Mantova. Acest panettone, cu drojdie naturală, este umplut cu migdale fin tocate, nuci și castane glazurate.

Fii primul care evaluează produsul!

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ofertele Maison RAFAEL