-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
Acest panettone tradițional este fabricat cu drojdie naturală (70 de ore de fermentare cu maia), îmbogățit cu picături de ciocolată neagră belgiană de cea mai bună calitate, obținută din boabe de cacao prăjite întregi cu tot cu coajă pentru a le păstra notele și aromele intense. Această tehnică inovatoare de coacere prelungește durata de valabilitate a produsului și îl face disponibil pe tot parcursul anului, păstrându-i textura moale și gustul deosebit.
Fii primul care evaluează produsul!
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
Acest panettone tradițional este fabricat cu drojdie naturală (70 de ore de fermentare cu maia), îmbogățit cu picături de ciocolată neagră belgiană de cea mai bună calitate, obținută din boabe de cacao prăjite întregi cu tot cu coajă pentru a le păstra notele și aromele intense. Această tehnică inovatoare de coacere prelungește durata de valabilitate a produsului și îl face disponibil pe tot parcursul anului, păstrându-i textura moale și gustul deosebit.
Fii primul care evaluează produsul!