-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
După recoltare, dovleceii proaspeți sunt spălați și tăiați în felii subțiri, apoi așezați cu grijă unul câte unul în borcan. Încercăm să păstrăm dovleceii cât mai naturali posibil, pentru a menține aroma originală, prospețimea și textura. Au un miros ușor de oțet de vin și o culoare verde intensă, tipică dovleceilor proaspăt tăiați.
Sunt delicioși consumați direct din borcan ca gustare sau împreună cu brânzeturi maturate sau semi-maturate (precum brânza pecorino). De asemenea, sunt savuroși în amestecuri de legume, salate de paste și orez. Pot fi serviți și alături de salate de fructe de mare sau cu pește ton.
Uleiul de măsline extra virgin se combină și potențează aceste ingrediente gustoase, oferindu-le un plus unic.
Fii primul care evaluează produsul!
După recoltare, dovleceii proaspeți sunt spălați și tăiați în felii subțiri, apoi așezați cu grijă unul câte unul în borcan. Încercăm să păstrăm dovleceii cât mai naturali posibil, pentru a menține aroma originală, prospețimea și textura. Au un miros ușor de oțet de vin și o culoare verde intensă, tipică dovleceilor proaspăt tăiați.
Sunt delicioși consumați direct din borcan ca gustare sau împreună cu brânzeturi maturate sau semi-maturate (precum brânza pecorino). De asemenea, sunt savuroși în amestecuri de legume, salate de paste și orez. Pot fi serviți și alături de salate de fructe de mare sau cu pește ton.
Uleiul de măsline extra virgin se combină și potențează aceste ingrediente gustoase, oferindu-le un plus unic.
Fii primul care evaluează produsul!