-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
A intra în universul Oilalà înseamnă a împărtăși simțul estetic și rafinamentul gusturilor care sunt în perfectă armonie cu mediul și sănătatea. Premiile obținute la nivel internațional în ultimii ani atestă calitatea certificată a uleiului de măsline Oilala. Eticheta sticlelor reprezintă faimoasa grafică Pugliese Majolica, plăci ceramice prețioase care împodobeau în trecut podelele fermelor tradiționale. Iar numele "Polignano" este reprezentat în imaginea brandului prin priveliștea mării, considerat cel mai emblematic oraș din Puglia. Toate acestea fac din Oilalà un brand cu o diferență, care știe cum să se diferențieze de concurenții săi de pe piață.
Anghinarea, această plantă minune care nu suferă de boli și dăunători, este foarte apreciată în Italia, iar în fiecare an, la 25 aprilie, are loc un "Festival al anghinarelor". Se cultivă cel mai mult în Sicilia și Sardinia. Este perfect pentru a fi folosit în tarte, pateuri, frittata, lasagna, dar poate fi adăugat chiar și în pizza.
Fii primul care evaluează produsul!
A intra în universul Oilalà înseamnă a împărtăși simțul estetic și rafinamentul gusturilor care sunt în perfectă armonie cu mediul și sănătatea. Premiile obținute la nivel internațional în ultimii ani atestă calitatea certificată a uleiului de măsline Oilala. Eticheta sticlelor reprezintă faimoasa grafică Pugliese Majolica, plăci ceramice prețioase care împodobeau în trecut podelele fermelor tradiționale. Iar numele "Polignano" este reprezentat în imaginea brandului prin priveliștea mării, considerat cel mai emblematic oraș din Puglia. Toate acestea fac din Oilalà un brand cu o diferență, care știe cum să se diferențieze de concurenții săi de pe piață.
Anghinarea, această plantă minune care nu suferă de boli și dăunători, este foarte apreciată în Italia, iar în fiecare an, la 25 aprilie, are loc un "Festival al anghinarelor". Se cultivă cel mai mult în Sicilia și Sardinia. Este perfect pentru a fi folosit în tarte, pateuri, frittata, lasagna, dar poate fi adăugat chiar și în pizza.
Fii primul care evaluează produsul!