-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, marcând începutul unei tradiții transmise din generație în generație.
Panettone cu mandarine târzii de la Ciaculli are o aromă fructată naturală și un gust inconfundabil de delicios, obținut prin procesare atentă și 72 de ore de leuștean. Aluatul galben și bine aerat este extrem de moale datorită untului, laptelui și smântânii proaspete și este îmbogățit cu coajă de mandarine Ciaculli confiate, vanilie naturală Mananara din Madagascar și stafide suculente.
Fii primul care evaluează produsul!
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, marcând începutul unei tradiții transmise din generație în generație.
Panettone cu mandarine târzii de la Ciaculli are o aromă fructată naturală și un gust inconfundabil de delicios, obținut prin procesare atentă și 72 de ore de leuștean. Aluatul galben și bine aerat este extrem de moale datorită untului, laptelui și smântânii proaspete și este îmbogățit cu coajă de mandarine Ciaculli confiate, vanilie naturală Mananara din Madagascar și stafide suculente.
Fii primul care evaluează produsul!