• panettone-livrare
    DELICATESE DULCI
  • bauturi-vinuri-livrare-maison-rafael
    BĂUTURI
  • produse-italienesti-livrare-romania
    GASTRONOMIE
  • cutii-cadou-corporate
    CUTII CADOU
  • aromatizare-maison-rafael
    AROMATIZARE
  • CRĂCIUN 2024
Coș de cumpărături (0)

Coșul tău este gol

Loison - Panettone LATTA - Ciocolată Regală 750g
Cod: MR1106
Loison - Panettone LATTA - Ciocolată Regală 750g
Cod: MR1106
produsul nu este in stoc
166 Lei
produsul nu este in stoc

Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, marcând începutul unei tradiții transmise din generație în generație. 

Acest panettone artizanal are un aluat galben, excepțional de moale, îmbogățit cu o umplutură delicioasă de cremă de ciocolată neagră și vanilie naturală Mananara din Madagascar. Fermentația naturală, pornind de la o bază de aluat acrișor, și cele 72 de ore de levănțuire conferă panettone-ului o textură extrem de pufoasă.Toate ingredientele de bază sunt proaspete: ouă de la găini crescute în aer liber în Italia, lapte, smântână și unt de munte. Dulceața panettonei satisface cele mai pretențioase palate.

Fii primul care evaluează produsul!

Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, marcând începutul unei tradiții transmise din generație în generație. 

Acest panettone artizanal are un aluat galben, excepțional de moale, îmbogățit cu o umplutură delicioasă de cremă de ciocolată neagră și vanilie naturală Mananara din Madagascar. Fermentația naturală, pornind de la o bază de aluat acrișor, și cele 72 de ore de levănțuire conferă panettone-ului o textură extrem de pufoasă.Toate ingredientele de bază sunt proaspete: ouă de la găini crescute în aer liber în Italia, lapte, smântână și unt de munte. Dulceața panettonei satisface cele mai pretențioase palate.

Fii primul care evaluează produsul!

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ofertele Maison RAFAEL