Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Panettone-ul artizanal cu fistic și matcha este o reinterpretare nouă și elegantă a tradiționalului panettone de Crăciun. Aluatul moale, galben și bine aerisit este umplut cu o cremă de fistic verde de la Bronte Dop, ușor de recunoscut datorită gustului său intens și a culorii verde smarald. Panettone-ul este îmbogățit cu stafide suculente și vanilie naturală din Mananara din Madagascar. Glazura delicioasă de ciocolată albă, bogată în unt de cacao și cu o notă de vanilie, este presărată cu o pulbere fină de ceai verde matcha, fistic fin măcinat și fistic întreg de la Bronte Dop. Panettone-ul cu fistic și matcha este rezultatul a 72 de ore de muncă răbdătoare și de fermentare naturală, pornind de la aluatul de panificație.
Toate ingredientele de bază sunt proaspete: ouă de la găini crescute în aer liber în Italia, lapte, smântână și unt de munte.