Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Panettone-ul artizanal DiVino, în rețeta sa, conține vin obținut din struguri lăsați să se deshidrateze pentru o perioadă îndelungată. Aluatul este galben și bine aerisit, obținut cu un aluat de aluat acrișor și lăsat la dospit timp de 72 de ore. Ingredientele de bază, cum ar fi untul de munte, laptele și smântâna, sunt toate proaspete. Aluatul este apoi îmbogățit cu vanilie naturală din Mananara din Madagascar, un produs Slow Food, stafide suculente și un amestec de vinuri dulci italiene care conferă Panettone-ului o aromă și o textură unice.