-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, marcând începutul unei tradiții transmise din generație în generație.
Panettone-ul artizanal cu lămâie conține, în rețeta sa, lămâi din Amalfi și Siracusa. Aluatul, moale și galben, este umplut cu cremă de lămâie Amalfi, stafide și coajă de lămâie măcinată și confiată. Toate aceste ingrediente conferă Panettone-ului un parfum intens și persistent de citrice.
Toate ingredientele de bază sunt proaspete: ouă de la găini crescute în aer liber, lapte, unt și smântână de munte.
Fii primul care evaluează produsul!
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, marcând începutul unei tradiții transmise din generație în generație.
Panettone-ul artizanal cu lămâie conține, în rețeta sa, lămâi din Amalfi și Siracusa. Aluatul, moale și galben, este umplut cu cremă de lămâie Amalfi, stafide și coajă de lămâie măcinată și confiată. Toate aceste ingrediente conferă Panettone-ului un parfum intens și persistent de citrice.
Toate ingredientele de bază sunt proaspete: ouă de la găini crescute în aer liber, lapte, unt și smântână de munte.
Fii primul care evaluează produsul!