-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Biscuiții de mușețel sunt mici delicii artizanale realizate cu ingrediente excelente: unt proaspăt, mușețel roman, miere siciliană și vanilie naturală din Mananara, Madagascar, un produs de prestigiu Slow Food. Burdușite și echilibrate, acestea eliberează în mod constant arome asupra papilelor gustative, trezind senzații multisenzoriale.
Fii primul care evaluează produsul!
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Biscuiții de mușețel sunt mici delicii artizanale realizate cu ingrediente excelente: unt proaspăt, mușețel roman, miere siciliană și vanilie naturală din Mananara, Madagascar, un produs de prestigiu Slow Food. Burdușite și echilibrate, acestea eliberează în mod constant arome asupra papilelor gustative, trezind senzații multisenzoriale.
Fii primul care evaluează produsul!