-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Biscuiții artizanali de cacao sunt mici delicii unice, preparate cu ingrediente excelente, cum ar fi unt proaspăt, cacao din soiuri sud-americane selectate, miere italiană și vanilie din Madagascar, un produs de prestigiu Slow Food. Plini de savoare, acești biscuiți sunt o explozie de arome. Acestea sunt perfecte pentru orice moment în care doriți să vă relaxați și să vă răsfățați cu ceva cu adevărat delicios.
Fii primul care evaluează produsul!
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Biscuiții artizanali de cacao sunt mici delicii unice, preparate cu ingrediente excelente, cum ar fi unt proaspăt, cacao din soiuri sud-americane selectate, miere italiană și vanilie din Madagascar, un produs de prestigiu Slow Food. Plini de savoare, acești biscuiți sunt o explozie de arome. Acestea sunt perfecte pentru orice moment în care doriți să vă relaxați și să vă răsfățați cu ceva cu adevărat delicios.
Fii primul care evaluează produsul!