-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Canestrelli sunt biscuiții italieni bogați în aromă și parfum din tradiția liguriană. Untul proaspăt și vanilia naturală conferă canestrelli o cremozitate și o aromă unice, creând un biscuit delicat care se topește în gură. Perfecte pentru orice ocazie, de la micul dejun la un moment de relaxare, pot fi servite și cu un espresso bun sau o cafea Americano.
Fii primul care evaluează produsul!
Tranquillo Loison s-a născut la 30 iulie 1908, în Monticello Conte Otto, un orășel de lângă Vicenza. De la o vârstă fragedă, a început să lucreze ca brutar, iar la doar 17 ani a creat primele sale rețete: pe un mic caiet albastru, a notat ingredientele necesare pentru a face pâine și produse de patiserie. În 1938, a fost deschisă prima brutărie a familiei, începând astfel o tradiție transmisă din generație în generație.
Canestrelli sunt biscuiții italieni bogați în aromă și parfum din tradiția liguriană. Untul proaspăt și vanilia naturală conferă canestrelli o cremozitate și o aromă unice, creând un biscuit delicat care se topește în gură. Perfecte pentru orice ocazie, de la micul dejun la un moment de relaxare, pot fi servite și cu un espresso bun sau o cafea Americano.
Fii primul care evaluează produsul!