-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
De mai bine de trei generații, familia Demarie se ocupă cu pasiune de cele peste 20 de hectare de viță-de-vie, protejând în același timp mediul înconjurător și respectând tradițiile locale. Soiurile de vin pe care le produce această familie sunt tipice zonei din care provin și se disting prin calitatea lor ridicată. Astăzi, strugurii Moscato și-au găsit locul într-o zonă de dealuri formată din 52 de sate mici care acoperă trei provincii din Piemontul de Sud. Cu toate acestea, cele mai recente cercetări științifice ne spun că soiul "moscato" a fost, de fapt, primul soi de struguri cultivat vreodată. În fiecare an, acest strugure este presat în același mod în care strămoșii italieni au făcut-o încă din secolul al XVII-lea. Presele de vin cu role sunt folosite pentru a obține o presare lină. Sucul rezultat este transferat în butoaie de oțel inoxidabil și păstrat la rece pentru a preveni fermentarea.
Există nenumărate ocazii de a bea Moscato d'Asti, dar în mod tradițional este perfect atunci când comemorăm un eveniment special, sunteți la o petrecere sau după o cină bună. Are un conținut redus de alcool, aromă fructată și parfumată și poate fi servit alături de plăcinte, panettone sau alte produse de patiserie.
Fii primul care evaluează produsul!
De mai bine de trei generații, familia Demarie se ocupă cu pasiune de cele peste 20 de hectare de viță-de-vie, protejând în același timp mediul înconjurător și respectând tradițiile locale. Soiurile de vin pe care le produce această familie sunt tipice zonei din care provin și se disting prin calitatea lor ridicată. Astăzi, strugurii Moscato și-au găsit locul într-o zonă de dealuri formată din 52 de sate mici care acoperă trei provincii din Piemontul de Sud. Cu toate acestea, cele mai recente cercetări științifice ne spun că soiul "moscato" a fost, de fapt, primul soi de struguri cultivat vreodată. În fiecare an, acest strugure este presat în același mod în care strămoșii italieni au făcut-o încă din secolul al XVII-lea. Presele de vin cu role sunt folosite pentru a obține o presare lină. Sucul rezultat este transferat în butoaie de oțel inoxidabil și păstrat la rece pentru a preveni fermentarea.
Există nenumărate ocazii de a bea Moscato d'Asti, dar în mod tradițional este perfect atunci când comemorăm un eveniment special, sunteți la o petrecere sau după o cină bună. Are un conținut redus de alcool, aromă fructată și parfumată și poate fi servit alături de plăcinte, panettone sau alte produse de patiserie.
Fii primul care evaluează produsul!