-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
La Colomba artigianale al cioccolato este un dulce cu o pastă deosebit de moale, îmbogățită cu o umplutură delicioasă de cremă de ciocolată, picături de ciocolată neagră și vanilie naturală Mananara din Madagascar (*Presidiu Slow Food). Suprafața este acoperită cu o glazură de ciocolată și bucle de ciocolată. Fermentarea naturală cu maia și cele 72 de ore de muncă artizanală răbdătoare conferă dulciurii o textură moale, o digerabilitate și un gust unic.
Aluatul, de culoare galbenă și bine alveolat, este preparat cu ingrediente de bază proaspete: ouă de la pui crescute pe sol în Italia, unt, lapte și smântână de munte. Dulceața Colomba al cioccolato și intensitatea ciocolatei cru monorigine, selectată din regiuni dedicate calității, satisfac cele mai rafinate și pofticioase gusturi.
Fii primul care evaluează produsul!
La Colomba artigianale al cioccolato este un dulce cu o pastă deosebit de moale, îmbogățită cu o umplutură delicioasă de cremă de ciocolată, picături de ciocolată neagră și vanilie naturală Mananara din Madagascar (*Presidiu Slow Food). Suprafața este acoperită cu o glazură de ciocolată și bucle de ciocolată. Fermentarea naturală cu maia și cele 72 de ore de muncă artizanală răbdătoare conferă dulciurii o textură moale, o digerabilitate și un gust unic.
Aluatul, de culoare galbenă și bine alveolat, este preparat cu ingrediente de bază proaspete: ouă de la pui crescute pe sol în Italia, unt, lapte și smântână de munte. Dulceața Colomba al cioccolato și intensitatea ciocolatei cru monorigine, selectată din regiuni dedicate calității, satisfac cele mai rafinate și pofticioase gusturi.
Fii primul care evaluează produsul!