-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
La Colomba pasquale Pesca e Nocciole este un dulce cu o pastă deosebit de moale, îmbogățită cu piersici italiene dulci și catifelate confiate cu gust zaharat și delicat și vanilie naturală Mananara din Madagascar (*Presidiu Slow Food). Suprafața este acoperită cu o glazură prețioasă bogată în nuci crocante IGP din Piemonte și granule de zahăr.
Fermentarea naturală cu maia și cele 72 de ore de muncă artizanală răbdătoare, alături de ingrediente selectate, conferă dulciurii o textură moale, o digerabilitate și un gust unic. Aluatul, de culoare galbenă și bine alveolat, este preparat cu ingrediente de bază proaspete: ouă de la pui crescuți pe sol în Italia, unt, lapte și smântână de munte.
Fii primul care evaluează produsul!
La Colomba pasquale Pesca e Nocciole este un dulce cu o pastă deosebit de moale, îmbogățită cu piersici italiene dulci și catifelate confiate cu gust zaharat și delicat și vanilie naturală Mananara din Madagascar (*Presidiu Slow Food). Suprafața este acoperită cu o glazură prețioasă bogată în nuci crocante IGP din Piemonte și granule de zahăr.
Fermentarea naturală cu maia și cele 72 de ore de muncă artizanală răbdătoare, alături de ingrediente selectate, conferă dulciurii o textură moale, o digerabilitate și un gust unic. Aluatul, de culoare galbenă și bine alveolat, este preparat cu ingrediente de bază proaspete: ouă de la pui crescuți pe sol în Italia, unt, lapte și smântână de munte.
Fii primul care evaluează produsul!