-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Colomba cu cireșe negre și scorțișoară este o prăjitură italiană tradițională cu o aluat moale îmbogățit cu amarene confiate dulci și suculente, scorțișoară măcinată și vanilie naturală Mananara din Madagascar, certificată de Presidiul Slow Food. Suprafața este acoperită cu o glazură parfumată din migdale italiene și decorată cu migdale întregi și fulgi de zahăr.
Procesul natural de fermentare și cele 72 de ore de muncă artizanală răbdătoare, împreună cu ingredientele alese, conferă prăjiturii o textură moale, o digerabilitate și un gust unic. Aluatul, de culoare galbenă și bine alveolat, este realizat din ouă crescute în sol italian, unt, lapte și smântână de munte proaspete.
Fii primul care evaluează produsul!
Colomba cu cireșe negre și scorțișoară este o prăjitură italiană tradițională cu o aluat moale îmbogățit cu amarene confiate dulci și suculente, scorțișoară măcinată și vanilie naturală Mananara din Madagascar, certificată de Presidiul Slow Food. Suprafața este acoperită cu o glazură parfumată din migdale italiene și decorată cu migdale întregi și fulgi de zahăr.
Procesul natural de fermentare și cele 72 de ore de muncă artizanală răbdătoare, împreună cu ingredientele alese, conferă prăjiturii o textură moale, o digerabilitate și un gust unic. Aluatul, de culoare galbenă și bine alveolat, este realizat din ouă crescute în sol italian, unt, lapte și smântână de munte proaspete.
Fii primul care evaluează produsul!