-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Cantina Villa Gianna este situată în centrul Italiei, într-una dintre cele mai renumite zone din Lazio: Sabaudia di Latina, la doar 75 km sud de Roma. Fiecare sticlă vorbește despre valorile teritoriului și vinificației italiene, care se combină cu investiții și cercetări continue pentru a obține întotdeauna un vin unic, cu adevărat special. Prin evidențierea soiurilor de struguri din zona lor, oamenii de la Cantina Villa Gianna sunt hotărâți să facă vinuri care să vorbească despre locurile lor de origine, lăsând o amprentă clară a pasiunii și calității lor de vinificatori pentru generații întregi.Vinul alb Bianco di Caprolace de la Cantina Villa Gianna este un Chardonnay foarte bogat din punct de vedere al gustului și aromelor. Are o nuanță galben-pai, iar gustul este influențat de note delicate de pește și crustacee.
Se potrivește perfect cu peștele alb, cu mâncăruri din fructe de mare, temperatura optimă de servire fiind între 8-10°C. Se maturează în cuve de oțel timp de 4 luni.
Fii primul care evaluează produsul!
Cantina Villa Gianna este situată în centrul Italiei, într-una dintre cele mai renumite zone din Lazio: Sabaudia di Latina, la doar 75 km sud de Roma. Fiecare sticlă vorbește despre valorile teritoriului și vinificației italiene, care se combină cu investiții și cercetări continue pentru a obține întotdeauna un vin unic, cu adevărat special. Prin evidențierea soiurilor de struguri din zona lor, oamenii de la Cantina Villa Gianna sunt hotărâți să facă vinuri care să vorbească despre locurile lor de origine, lăsând o amprentă clară a pasiunii și calității lor de vinificatori pentru generații întregi.Vinul alb Bianco di Caprolace de la Cantina Villa Gianna este un Chardonnay foarte bogat din punct de vedere al gustului și aromelor. Are o nuanță galben-pai, iar gustul este influențat de note delicate de pește și crustacee.
Se potrivește perfect cu peștele alb, cu mâncăruri din fructe de mare, temperatura optimă de servire fiind între 8-10°C. Se maturează în cuve de oțel timp de 4 luni.
Fii primul care evaluează produsul!