-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
Torrone este versiunea italiană clasică de turtă, de obicei făcută cu miere și nuci. Indiferent de sortiment, soții Antoniazzi au decis să folosească doar miere de salcâm și nuci piemonteze, făcând acest desert tradițional de Crăciun dorit de noi toți în orice moment al anului.Sortiment: clasic cu albuș de ou bătut
Fii primul care evaluează produsul!
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
Torrone este versiunea italiană clasică de turtă, de obicei făcută cu miere și nuci. Indiferent de sortiment, soții Antoniazzi au decis să folosească doar miere de salcâm și nuci piemonteze, făcând acest desert tradițional de Crăciun dorit de noi toți în orice moment al anului.Sortiment: clasic cu albuș de ou bătut
Fii primul care evaluează produsul!