-
DELICATESE DULCI
-
GASTRONOMIE
- CUTII CADOU
-
AROMATIZARE
- CRĂCIUN 2024
Coșul tău este gol
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
"Sbrisolona" este o prăjitură tradițională tipică din Mantova, făcută din făină de porumb alb și galben, ouă, migdale, unt și zahăr, care nu trebuie tăiată, ci "fărâmițată". Rețeta datează din secolul al XVI-lea.Selecție: cu infuzie de fistic
Fii primul care evaluează produsul!
Pasiunea, selecția atentă a materiilor prime de înaltă calitate, profesionalismul și minuțiozitatea se află în centrul filozofiei care îi ghidează pe maeștrii cofetari Antoniazzi de peste 40 de ani. Aceleași principii inspiră în continuare produsele de cofetărie care, nu numai în Italia, au devenit sinonime cu excelența.
"Sbrisolona" este o prăjitură tradițională tipică din Mantova, făcută din făină de porumb alb și galben, ouă, migdale, unt și zahăr, care nu trebuie tăiată, ci "fărâmițată". Rețeta datează din secolul al XVI-lea.Selecție: cu infuzie de fistic
Fii primul care evaluează produsul!